Black Hair men

Black Hair Kapper voor mannen

Afro haar manVerwacht u service, professionaliteit, prijs en een goede  knipbeurt bij uw kapper? Wij knippen diverse stijlen black hair tegen een zeer scherpe prijs. Om uw haar te laten knippen is het maken van een afspraak vereist! Hierdoor kunnen we voor elke klant goede service garanderen. U hoeft niet te wachten op uw knipbeurt. U wordt vrijwel direct geholpen door gediplomeerde kappers. Neem voor bezoek de maatregelen tegen corona door!

Rishi Hairstyling staat voor:

•    Deskundige kappers
•    Goede service (vriendelijke kappers)
•    Scherpste prijzen
•    Klant staat centraal
•    7 dagen in de week open

Deskundige kappers

Uw haar is een belangrijk onderdeel uw uiterlijk. U laat alleen een vakman/specialist uw haar knippen dat moet u niet doen door een amateur. Een specialist in black hair gebruikt de juiste knip- en scheer technieken en kan u adviseren over geschikte haarproducten. Onze kappers zijn gediplomeerd en kundig in het knippen van afro haar en stijl haar. Ze weten welke modellen bij u passen en hoe we het gewenste model kunnen verzorgen. Onze kapper volgen de laatste trends en volgen regelmatig trainingen.

Wilt u uw haar laten knippen door een expert? Dat kunt u doen door Dyangelo met of zonder afspraak. Tijdelijk is het model knippen bij heren voor maar 10,- euro. Pak uw voordeel met deze kennismakingsprijs. Wees er snel bij!

Kenner van diverse stijlen black hair

We knippen al jaren verschillende typen donker haar. Stijl haar of afro haar zijn ons bekend.  Kroeshaar heeft een andere aanpak nodig dan andere haartypen. We weten precies hoe we afro haar moeten behandelen. Het opscheren en knippen van afro haar doen we met plezier en we garanderen een prachtig resultaat. Van een lage overloop tot aan een tappercut kunt u bij ons terecht. We knippen afro haar ook gewoon los of in model.

Service: wij houden rekening met ú

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen zorgen dat we voor iedere klant voldoendetijd vrijmaken. We werken volgens een vaste planning rekening houdend met de wensen van de klant. Uit ervaring blijkt dat het knippen op afspraak het best werkt en het voorkomt wachttijden. We kunnen daarom bij de knipbeurt alle aandacht richten op ú. Bij ons wordt u geholpen op de afgesproken tijdstip, doen we een grondige intake van het haar en na de knipbeurt voelt u zicht weer helemaal fresh.

Voordeliger knippen van black hair kan niet

De prijzen van Rishi Hairstyling zijn erg voordelig. We zijn op dit moment de goedkoopste kapper met de beste kappers van Rotterdam. Een beter kwaliteit-prijs-verhouding vindt u nergens anders. De kwaliteit van onze kapsels staat voorop maar dit moet niet ten koste gaan van uw portemonnee. Bel ons vandaag nog en maak een afspraak!