Dames

Women black Hair & Afro haar Black Hair Women

Rishi Hairstyling verzorgt en behandelt black hair (women). We creëren top black hair women kapsels. Het is een van de moeilijkste haartypes om te bewerken. We hebben de kennis om haarproblemen op te lossen en uw weer een gezond haarstructuur en stijlvol kapsel te geven. Het is ons doel om  uw haar naar uw wensen te knippen in gezellige en professionele sfeer! Neem voor bezoek de maatregelen tegen corona door.

Black hair straighten/ontkroezen/relaxen

Het straighten van haar behoort met zorg gedaan te worden. We hebben jaren ervaring met dit proces. Bij het relaxen zijn haarsterkte en de gevoeligheid van de hoofdhuid zaken, waar rekening mee gehouden moet worden. Analyse en overleg met de klant is hierbij noodzakelijk. Voor het ontkroezen werken we met Motions om goed met diverse gevoelige hoofdhuiden om te gaan. Er zijn namelijk verschillende sterktes van dit product voor elk type hoofdhuid. Een goede analyse is de basis voor schitterend stijl haar. Uw haar wordt heerlijk gewassen (massage), gerelaxt, geknipt en geföhnd. U komt met een glimlach te staan voor de kappersspiegel.

Het permanenten van black hair

Voor het creëren van een mooie en soepele krullen hebben we de perfecte zachte perm behandeling. Het permanenten van black hair heeft tijd nodig en goede haarproducten zijn van belang. Voor het permanenten
gebruiken we VelVet zodat uw haar gezond blijft en wij u een prachtig resultaat kunnen garanderen.

 

Damesafdeling Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 18.00
Zondag Gesloten
Let op! We werken op afspraak